„A minőség még sokáig megmarad, amikor az árát már rég elfelejtették.”
Harry Gordon Selfridge

Nyilván tudni szeretné, hogyan dolgozunk. Íme a válaszok a leggyakoribb kérdésekre:

Drágán?
Mindig ez a kérdés merül fel először.
Hadd kérdezzek vissza: mi a drága? Ami igazán drága, az a burkolat lerakása, feltörése, újra megvásárlása és újbóli lerakása. Ehhez képest kifejezetten olcsón dolgozunk. Lehet, hogy ez négyzetméterenként egy-kétezer forinttal többe kerül Önnek, mintha más rakná le, de amíg a ház áll, örömmel fogja nézegetni a burkolatot.

 
 
Gyorsan?
Nem. Valamivel több időt vesz igénybe, ha mi végezzük a munkát. De ha egy járólap a harmadik odaillesztést követően sem áll tökéletesen, akkor újra felvesszük és negyedszer is odaillesztjük. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden lapot csak negyedszerre tudunk lerakni.
 

Garanciával?
Ha Ön még nem látta a munkánkat, mi leburkolunk Önnek egy-két négyzetmétert, hogy a saját szemével győződhessen meg a minőségről. Ha nem elégedett, csak a kiszállásért fizet - bár erre még nem volt példa.

Bármilyen munkát elvállalunk?
Nem. Nem dolgozunk silány alapanyagokkal, mert bizonyos dolgokból nem lehet várat építeni. Nem vállaljuk olyan elképzelések kivitelezését, amelyek állékonyság szempontjából szakszerűtlenek.
Azt mondják, ízlésről nem érdemes vitatkozni. Mi nem is tesszük, de ha kikérik a véleményünket, szívesen elmondjuk. Persze, ha nagyon elvetemült elképzelése van, meg fogjuk próbálni lebeszélni róla.
Sokan?
Nem. Mindössze ketten. Többször próbáltunk más burkolókat is magunkkal vinni, de az sajnos mindig a minőség rovására ment. Többet nem kísérletezünk.

Rövid határidővel?
Nem. Folyamatosan 2-3 hónapra előre be vagyunk táblázva. Erre számítson, ha megkeres minket.

Bárhol az országban?
Nem. A Balaton környékén és attól északra, Nyugat-Magyarországon.
És természetesen Budapesten.
 
 
Kezdőlap l Gyakori kérdések l Áraink l Szolgáltatásaink l Praktikus ötletek l Munkafolyamat l Kapcsolat l Partnerek
© 2009 Hamvasi Burkolás, Internetextra